Filmari profesionale
servicii video


Ce facem pentru tine?

Servicii video - filmare si post-procesare - pentru companii, productie videoclipuri de prezentare servicii si produse, filmari la evenimente corporatiste si private, filmari profesionale la nunta si botez.

De ce noi?

Pentru ca ne pricepem, pentru ca suntem calificati in domeniul video, pentru ca avem cu ce :)

Doua vorbe ...

Proictele tale video sunt importante pentru noi. Vom propune cele mai avantajoase solutii cu cel mai bun raport calitate/pret.

Daca activezi in imobiliare (constructii, dezvoltatori, intermedieri), sigur ai nevoie de videoclipuri de prezentare. Vei beneficia de filmari profesionale, ce vor scoate in evidenta principalele caracteristici ale activitatii tale.

Daca vinzi produse (autoturisme, electronice, utilaje etc.) te vei promova eficient pe internet si televiziuni cu videoclipuri comerciale produse de noi.

Produsele tale prezentate in cadrul evenimentelor corporatiste, vor fi puse si mai mult in valoare prin documentarea video a intregului eveniment.

Daca faci nunta sau botezul, te vei bucura de filmul evenimentului realizat in stil jurnalistic si cinematografic. Asta inseamna ca montajul video va include colorizare, interviuri spontane, imagini de detaliu, unghiuri diversificate de filmare etc.

Cu investitii decente din partea ta si profesionalism din partea noastra, vei fi prezent in mod eficient si placut pe piata in care activezi sau in inimile celor dragi.

Vezi galeria video