albume fotocarte


Print foto cu editare inclusa


Procesul fotografic incepe cu fotografierea in aparatul foto, continua cu editarea si se termina cu printarea pe hartie fotografica. Pentru fotografi profesionisti si amatori pasionati de fotografie tiparita, propunem un serviciu de printare foto care sa includa si corectia fotografiilor, la preturi avantajoase, pentru cele mai uzuale dimensiuni.

Trimite, gratuit, fotografiile tale in format digital prin servicii de curierat online pe adresa de e-mail: foto@fotografiata.ro. Corectam fotografiile prin editare: culoare, contrast, expunere, redimensionare, apoi le tiparim pe masini de print Noritsu.

Fotografiile vor fi livrate prin curier contra-cost sau online.

10 x 15 cm lucioasa 240g 2 LEI
10 x 15 cm mat 240g 2 LEI
13 x 18 cm lucioasa 240g 3 LEI
13 x 18 cm mat 240g 3 LEI
20 x 30 cm lucioasa 240g 5 LEI
20 x 30 cm raster 240g 6 LEI

Preturile sunt calculate pentru un numar minim de 100 fotografii. Pentru dimensiuni mai mari decat cele afisate, preturile se vor recalcula.

Corectia fotografiilor presupune reglarea expunerii, contrastului, luminozitatii si balansului de alb pentru un print corect.

Aici gasesti un serviciu complet de printare a fotografiilor pe hartie fotografica de cea mai buna calitate. Serviciul de printare foto se adreseaza fotografilor profesionisti, dar si fotografilor amatori.