albume fotocarte


Machetare albume digitale fotocarte


Serviciul de machetare albume iti ofera posibilitatea de a beneficia de aspect profesional al abumelor fotografice tiparite. Acest lucru este posibil chiar daca alegi sa tiparesti albumul in variante low-cost de pe piata. Vei avea un album cu design personalizat la numai 9 Lei / colaj. Pentru serviciul de machetare urmeaza pasii de mai jos:

Selecteaza pozele si trimite o arhiva prin wetransfer.com. Te vom contacta telefonic si vom stabili detalii, apoi vom corecta si redimensiona fotografiile pentru print. Realizam manual machetarea fiecarei deschideri a albumului.

machetare albume fotocarte

Dupa ce machetam albumul, te contactam telefonic sa vizionezi online machetarea propusa de noi. Daca doresti modificari, se rezolva.

Daca esti multumit de macheta albumului, trimiti un e-mail cu mesajul: "BUN DE TIPAR", iar noi iti trimitem o factura proforma si achiti integral valoarea serviciului. Dupa achitarea proformei iti trimitem, online, machetele albumului in varianta de print, la 300dpi.

AVANTAJE:

  • Deplasare zero.
  • Pret mic: doar 10 Lei / colaj.
  • Machetele sun realizate de profesionisti.
  • Fotografiile vor fi editate pentru print corect.
Poti alege serviciul de print dupa buget. Chiar daca alegi variante ieftine, albumele vor arata bine. Vezi exemple de machetare albume AICI.