Fotograf evenimente corporate
foto la evenimente de firma


fotograf evenimente corporatiste

Daca doriti un fotograf la evenimente de firma, aici gasiti tot ce va trebuie: Fotograf profesionist cu experienta si aparatura foto profesionala. pentru realizare de fotografii la evenimente de firma, conferinte de presa, seminarii, targuri si expozitii, evenimente corporatiste, spectacole, dineuri, receptii, petreceri de firma, lansare de produse, team building, prezentare de personal etc.


ABONAMENTE PENTRU COMPANII


Fotografiile realizate la evenimente corporatiste se livreaza in format JPEG sau TIFF, la o rezolutie de 300 dpi, imprimate pe suport CD/DVD cu coperta personalizata. Pentru vizionarea rapida a fotografiilor se livreaza separat un CD cu fotografiile optimizate pentru monitor, web sau tv.

fotograf evenimente corporate

Optional imaginile se pot tipari pe hartie fotografica, fotocarte, postere, calendare, cataloage etc. In timpul desfasurarii evenimentului se pot tipari fotografii instant format 10x15cm. Pentru presa, fotografiile realizate la evenimente, se vor livra imediat dupa eveniment, daca se stabileste acest lucru prin contract.

fotograf evenimente companii

Pentru angajarea unui fotograf pentru evenimente va rugam sa programati cu minim 3 zile inainte de eveniment. Acest gen de fotografii realizate in stil fotojurnalistic, vor reda intocmai atmosfera din locatia evenimentului.

Preturi si planuri de servicii


TARIFE

Preturile pornesc de la 180 euro/eveniment

vezi abonamente