albume fotocarte


Fotograf pentru companii


fotograf firme

Companiile importante isi respecta imaginea si clientii oferindu-le informatii reale despre echipa companiei, despre servicii si nu in ultimul rand despre locul unde isi desfasoara activitatile.

Angajarea unui fotograf pentru companii in vederea realizarii unei sesiuni foto pentru firma, este la indemana oricarei societati comerciale. Este ieftina si se poate desfasura chiar in timpul programului, la sediul firmei.

Imaginile obtinute vor prezenta angajatii in timpul lucrului, locurile de munca (birouri, cabinete, sali, hale etc), portrete ale angajatilor in tinute business sau in tinute de lucru, portrete de manageri etc.

Fotografiile de portret business ale firmei cantaresc mult in viziunea clientilor, sporesc increderea si implicit ajuta la cresterea profitului. O astfel de sesiune foto se desfasoara cu deplasarea unui studio mobil la sediul companiei, se realizeaza serii de fotografii portret si se face o selectie a imaginilor preferate. Imaginile se vor livra in format digital sau print in functie de preferinta.

Preturile pornesc de la 150 euro / sesiunea foto.Vezi PRETURI sau ABONAMENTE.

Cere un pret Galerie foto