albume fotocarte


Fotograf de nunta - Bucuresti


Fotograful de nunta Marian Cristea activeaza ca freelancer in cadrul Iglu srl din 2006. Marian Cristea fotograf nunta Este pasionat de fotografie, film si web-design.

A participat la fotografierea si filmarea a numeroase proiecte comerciale si private (Astek Computers, Buymag, CMA Construct, CISCO, Energic Serv, Giulio, Gothaer, Good-Mobm, Ice Cleaning RO-GER, IBM, Irish Villa, LittleTeam, Lucky Store, Mari Vila, Memoris, Momentive, Module Works, Ogre, Photo Concept Store, PNL, Ramboll, Redas, Royal Brand, Sorocam, Silpa Romania, Schnell, Softone, Trust Motors, Versa).

In 2008, a inceput sa fotografieze nunti si a lansat site-ul fotografiata.ro.

Stilul preferat, pentru fotografierea nuntilor, este cel fotojurnalistic si portret. Fotografiile realizate de fotograful de nunta Marian Cristea sunt sincere, fara interventii majore la editare, cu o doza subtila de umor. Prefera sa nu intervina in desfasurarea nuntii, tocmai pentru a nu altera momentele, expresiile, gesturile naturale.

fotograf nunta Marian Cristea


Ca fotograf de nunta, acorda importanta compozitiei si mesajului din fotografiile sale. Prefera clientii care vad fotografia de nunta ca si modalitate de a trai emotiile evenimentului peste ani, dar nu exclude colaborarea cu oricine apreciaza ca un fotograf de nunta profesionist are o importanta cel putin la nivelul celorlalte servicii de nunta: croitori, make-up, muzica, restaurant, lumini, dj, dansatori etc.

A ramas fidel fotografiei tiparite, considerand ca aceasta este forma finala a unei imagini reusite. Propune clientilor sai, albume de nunta manufacturate la calitate de top, cu durabilitate mare in timp. Machetarea albumelor este realizata manual, fiecare exemplar avand design unic.

Pentru oferta, vizitati sectiunea pachete foto-video nunta / botez sau trimiteti detalii despre evenimentul vostru pe foto@fotografiata.ro.

Galerie foto nunta Galerie foto botez