Foto video nunta
fotograf si videograf de nunta


fotograf nuntaServicii foto video de nunta

Realizate in stil fotojurnalistic, de fotografi profesionisti de nunta si videografi cu experienta, cu editare profesionala a imaginilor si nu in cele din urma, print de calitate.

Cele mai frumoase momente de la nunta vor fi imortalizate cu profesionalism de fotografi profesionisti de nunta specializati in fotografie de portret, fotografie de eveniment si fotoreportaj. Combinate, toate aceste stiluri de fotografiere la nunta, vor scoate in evidenta stari, momente importante, detalii, ambianta.

Nunta dumneavoastra va fi ilustrata cu discretie si pricepere de fotografi si videografi de nunta, ce vor alcatui povestea evenimentului incepand cu pregatirile, culminand cu ceremonia religioasa, sedinta foto si in final, tortul miresei si traditii.


Cum beneficiati de serviciile foto video pentru nunta

• Pentru informatii despre rezervarea unui fotograf si videograf de nunta, costuri, tipuri de pachete foto video pentru nunta, ne puteti contacta la telefon: 0720 006 050 sau completati formularul si stabilim o intalnire pentru discutii.

• In cadrul intalnirii vom discuta, in cateva cuvinte, despre tipuri de fotografie de nunta, despre tematica nuntii si desfasurarea evenimentului. Pentru edificare, tot atunci, vom prezenta un portofoliu sub forma de fotografii, albume tiparite, calendare personalizate. Aceasta discutie este necesara deoarece: ne veti cunoaste, aveti ocazia sa va edificati mai bine asupra serviciilor foto video pentru nunta, stabilim de comun acord preturi si necesarul de servicii foto-video, va impartasim mici secrete, ne informati asupra locatiilor de fotografiere (biserica, restaurant, parc etc.) si la final, daca ne-am placut, incheiem un contract de prestari servicii foto video pentru nunta.

• In ziua evenimentului, echipa foto video va desfasura activitatile in locatiile si in intervalul orar stabilite in urma discutiilor si conform contractului incheiat.


Foto Nunta

Primiti fotografii in format JPEG pentru print, fotografii optimizate pentru vizionare rapida pe internet sau TV, foto-montaje personalizate cu fundal muzical preferat, fotografii pe hartie foto raster, lucioasa, albume foto digitale, albume foto book, calendare personalizate. Albumele fotocarte de nunta sunt speciale prin design-ul personalizat al machetarii. Machetele propuse de editor vor fi previzualizate online si se pot solicita modificari in functie de preferinta. Vizionati si varianta albumelor digitale.


Video nunta

Materialul video de nunta va fi listat, in format FullHD - MP4, pe memory stick. Durata filmului nuntii este proportionala cu dinamica evenimentului. Nu se livreaza filmarea bruta.


Cat costa?

Preturile se vor calcula in functie de particularitatile fiecarui eveniment. Studiati oferta de baza foto video nunta sau completati formularul pentru a primi oferta de pret.


Galerie foto Cere oferta