fotografiata

Calendare Foto Personalizate


Comandati calendare de perete, personalizate, ce pot contine fotografii obtinute la sedinte foto cu "Fotografia Ta" sau fotografii pe care le aveti deja in portofoliu. Calendarele vor avea design unic, se pot personaliza dupa dorinta. Machetarea se va previzualiza online si se vor face modificari asupra machetarii pana sunteti multumit de rezultat.

De ce sa colaborati cu noi:

Va prezentam mostre de calendare inainte de a comanda. Nu trebuie sa va deplasati, venim noi la dumneavoastra atat pentru prezentare cat si pentru livrare (valabil pentru Bucuresti). Machetare concept unic pentru fiecare calendar de perete. Nu utilizam sabloane sau softuri automate pentru machetare. Fiecare pagina poate fi diferita ca si concept.

calendare personalizate Trimiteti fotografiile prin wetransfer.ro, curier sau le preluam noi dupa prezentarea calendarului. Fiecare fotografie folosita va fi optimizata corespunzator pentru a fi tiparita la calitate fotografica. Vizionati probele online, se fac eventuale modificari dupa preferinta, si va exprimati acordul "Bun de tipar".Utilizam materiale de cea mai buna calitate.


Caracteristici:

Dimensiuni: 31cmx42cm - landscape sau portret
Hartie semi-mata, 150-300g
12 file + coperta + spira si agatatoare
Machetarea poate fi diferita pe fiecare fila
Print digital sau offset
Tiraj minim 5 exemplareComanda acum!