fotograf fashion

Fotograf fashion
book fotomodele


Pentru debutantii in meseria de fotomodel, este recomandabil sa detina pe langa CV-ul obisnuit, un portofoliu de fotografii (book profesional), ce va fi prezentat la un eventual casting.

Chiar si fotomodele profesioniste "improspateaza" periodic book-ul personal. Un astfel de portofoliu pentru fotomodele, se poate realiza in studio foto profesional sau in locatie, cu tinute multiple.

Pentru bugete limitate, se pot realiza sesiuni foto in care clientii isi pot asigura machiajul si tinutele, ba chiar pot imparti costurile cu colegi, prieteni,

O sedinta foto dureaza aproximativ 2-4 ore si se trag intre 50 si 500 de cadre.
Fotografiile vor fi post-procesate (ex: retusarea imperfectiunilor pielii) si se vor vizualiza online, inainte de efectuarea platii. In timpul sesiunii foto se pot schimba tinute, machiaje, fundaluri, scheme de iluminare, se fotografiaza bust, plan american, plan intreg, din unghiuri diferite.

fotograf fashion
Sesiunile foto pentru fashion, moda, book, prezentari de articole de imbracaminte/incaltaminte se pot desfasura in orice locatie cu studio foto mobil.

Fotografiile se pot livra in format digital, JPEG, TIFF, print pe hartie fotografica, albume foto tiparite (book), postere, calendare, reviste foto, etc. Periodic organizam selectii pentru diverse proiecte fotografice. Anunturile pentru casting se publica pe site, in presa, sau pe pagina noastra de facebook.
Preturile unei sesiuni foto variaza in functie de proiect.

Comanda acum!