albume foto carte de lux

Albume fotocarte RASTERIO


albume fotocarte

Albumul fotocarte RASTERIO are de la 20 pana la 60 de pagini, 20x40cm (deschis) sau 30x60cm (deschis). Este tiparit la calitate fotografica pe hartie foto Kodak Endura raster, montata pe suport de plastic, rigid. Albumul cu file rigide se deschide la 180 de grade, favorizand machetarea integrala a fiecarei deschideri.

Coperta tare a albumului poate fi tiparita, cu aspect metalic-perlat,  imbracata in piele ecologica sau plush rosu. In varianta print personalizat, coperta este protejata de o plastifiere fina. Acesta va fi machetat manual, de un editor de imagine profesionist (nu folosim sabloane automate) si veti previzualiza machetarea online.

Albumul va arata exact cum doresti, la calitate exceptionala, avand in vedere ca fotografiile tale vor fi corectate corespunzator pentru obtinerea unui print corect. Totul este realizat manual, de la corectia fotografiilor pana la legarea albumului.

Recomandam acest tip de album foto carte, pentru fotografii de familie, cataloage de prezentare a produselor, fotografii de vacanta, portofoliu fotomodele etc.

Comanda acum! Vezi preturi