albume foto carte de lux

Albume fotocarte MATTE
A fost inlocuit cu RASTERIO


albume fotocarte

Albumul fotocarte MATTE cu 20 pana la 60 de pagini, 20x40cm (deschis) sau 30x60cm (deschis), tiparit la calitate fotografica pe hartie foto Kodak Endura mata, cu suport rigid de 0.7mm grosime. Albumul cu file rigide se deschide la 180 de grade. Coperta tare a albumului va fi tiparita si va avea aspect metalic-perlat. Datorita laminarii fine, coperta este protejata in cazul incidentelor posibile: cafea varsata pe album, stropi de ploaie etc.

Albumul fotocarte Matte va contine o fotografie pe pagina, iar fotografiile trimise pentru album, vor fi editate (corectie culoare, contrast, redimensionare), pentru obtinerea unui print corect.

Acestor albume li se mai spune, incorect dealtfel, si albume digitale. Poate pentru ca in zilele noastre fotografiile sunt realizate, de regula, cu aparate foto digitale sau telefoane mobile performante. Albume digitale pot fi doar cele prezentate online (website-uri, facebook, instagram etc.), montajele foto pe CD/DVD-uri sau albumele tiparite digital la imprimante.

Comanda acum! Vezi preturi