Sedinte foto bebe
vezi pachete foto AICI


Sesiuni foto personalizate, pentru bebelusi, ce pot fi desfasurate atat in studio cat si in locatia aleasa de dumneavoastra (recomandam mediul bebelusului). Pentru fotografierea in locatie, ne deplasam cu studio foto mobil (fundaluri, lumini, umbrele, softbox-uri, blende etc.).

Se pot realiza sesiuni FOTO BEBE programate in etape pe parcursul unui an sau perioade mai lungi. Dupa sedinta foto se poate concepe un album foto-carte pentru bebelusi sau revista cu cele mai reprezentative imagini.

Serviciile foto pentru nou nascuti sunt diversificate si ofera: sesiuni foto cu studio mobil, fotografii in format digital listate pe DVD-uri personalizate, fotografii tiparite pe hartie fotografica de cea mai buna calitate, post-procesare profesionala a fotografiilor, tablouri, calendare, albume foto carte, diaporame, galerii foto online. O sedinta foto pentru bebelusi poate dura de la 2 pana la 4 ore. Vom avea rabdare cand micutii trebuie sa fie alaptati sau schimbati, asa e cu vedetele :)

Schemele de iluminare din cadrul sedintei foto bebe vor fi modificate de cate ori este nevoie pentru obtinerea rezultatelor dorite. Fotografierea se face direct in laptop, astfel ca fotografiile se vad in timp real si se pot face corectii de postura, mimica, gesturi, tinute si recuzita.

studio foto bebe

Cum beneficiati de serviciile foto pentru nou nascuti:

• Programati telefonic sau pe e-mail o intalnire.
• Prezentam portofoliu cu fotografii tiparite.
• Stabilim detaliile sesiunii foto bebe.
• Realizam sedinta foto la data si locul stabilit.
• Vizionati probele foto post-procesate, online.
• Alegeti fotografiile care va plac.
• Primiti fotografiile in format digital, print pe hartie fotografica, albume tiparite, postere, tablouri, calendare.

Din respect pentru clienti vom face prezentarea portofoliului si sub forma de print pe diferite formate de hartie fotografica, calendare si albume tiparite. Astfel va edificati pe deplin asupra calitatii fotografiilor, dar si asupra autenticitatii lucrarilor.

Pachete foto Galerie foto